Skip to content

Welke manieren zijn er om online geld te verdienen?

Online geld verdienen is zeker wel mogelijk. Denk alleen niet dat je er een heel maandsalaris mee kan verdienen. Het kan wel een aanvulling zijn op het bedrag wat je maandelijks op je loonstrook hebt staan. Welke opties heb je dan eigenlijk om online geld te verdienen?

Kan je echt online geld verdienen?

Wanneer je op online op zoek gaat naar een mogelijkheid om online geld te verdienen worden er heel erg veel droom scenario's voor gehouden. Dat je zelf bijvoorbeeld op een tropisch eiland kan zitten en het geld vanzelf binnenstroomt. Dit is iets wat je zeker niet moet geloven, je kunt wel een zakcentje bij verdienen online. We laten je een aantal manieren zien waarop je een extra zakcentje kan verdienen online:

Een blog waar bij je affiliate links gebruikt

Wanneer je een blog hebt of er eentje wilt starten dan is daar een mogelijkheid om wat bij te kunnen verdienen. Dit kan je doen door affiliate links te plaatsen in je blog. Dit kan je doen door je bij affiliate programma’s aan te melden. De affiliate links maak je aan en op je blog beschrijf je dan het product. Wanneer er dan iemand via die link iets besteld verdien jij daar een percentage op.

Enquêtes invullen

Er zijn veel online enquête platformen. Hier kan je ook een zakcentje mee verdienen. De enquêtes hebben verschillende onderwerpen.

In aandelen en obligaties beleggen

Met een beleggings app kan je online er wat zakgeld mee verdienen. Het beleggen wordt eigenlijk de afgelopen jaren steeds populairder. Vaak kan je al met weinig geld beleggen. Je hoeft niet per sé elke dag de aandelenkoersen in de gaten te houden. Het is wel belangrijk dat je altijd een financiële buffer houdt omdat er ook nadelen bestaan bij deze manier van online geld verdienen.

Dropshipping om online geld te verdienen

Dropshipping is dat je een webshop hebt maar geen voorraad hebt. Gaat iemand dan een product bestellen dan wordt het verstuurd vanaf de groothandel. Je moet nu zelf de marketing doen, de goede service leveren en er op letten of het versturen ook goed gebeurt om tevreden klanten te hebben.